Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Soldaterfliser

Soldaterfliser er minimalistiske grå fliser, som bl.a. kan benyttes som en smuk gangflise. Flisen er god til at markere ganglinier og til indramning af arealer med andre flisetyper. Soldaterflisen kan dog også bruges til terrasser og indkørsler. Soldaterfliser følger trenden lige nu, hvor fliserne skal være store, og du vil derfor opnå en belægning, som har et roligt og stilrent udtryk. Soldaterfliserne kan fåes i en størrelse helt op til 90 x 90 cm, men findes også som en aflang flise. Disse fåes i målene 45 x 90 cm og 60 x 90 cm. De mange forskellige mål giver et væld af muligheder i forhold til læggemønstre og udtryk til belægningen.
Når du vælger større fliser som Soldaterfliser, opnår du en klar fordel i forhold til vedligeholdelse. Fliserne har samlet set et mindre areal fuger, end eksempelvis belægningssten. Der kan nemlig med tiden sætte sig ukrudsfrø i fugerne, og det er derfor vigtigt, at vedligeholde fugerne.  Dette gøres ved at fjerne ukrudt og holde fugerne fyldte med fugesand, som er beregnet til netop dette formål. 

Anvendelsesmuligheder

Alle vores Soldaterfliser har en tykkelse på 8 cm. Soldaterfliser tåler almindelig trafik, og kan derfor også bruges til at anlægge ny indkørsel til personbiler. Derudover er de aflange Soldaterfliser særdeles smukke som gangstier, eksempelvis som indgangsparti til hoveddøren, eller som en almindelig gangsti i haven. Som variation kan Soldaterfliserne i en gangstil også lægges med et mindre mellemrum, som passer til en skridtlængde. Mulighederne er mange, men med Soldaterflisen opnår du et moderne udtryk, som vil give et eksklusivt look til belægningen.

Fliser af beton

Alle vores fliser og belægningssten fra easy-stone er fremstillet af førsteklasses beton. Betonen giver utallige muligheder i forhold til farve, form og udseende generelt. Alle vores produkter kontrolleres af BVK, Betonvarekontrollen, som er din sikkerhed for et produkt af høj kvalitet. 

Farver:

Grå

Grå

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up