Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

MarbleLine

MarbleLine flisen er en tørstøbt flise med et trendy marmor-look. Flisen findes i de to farver New York grå og Arizona brun, der med hver deres særpræg giver karakter til både belægning og hus som helhed. MarbleLine flisen laves i målene 50x50 med to forskellige tykkelser. MarbleLine er en flise af høj kvalitet, hvilket både kommer til udtryk i udseende og holdbarhed. MarbleLine flisen er nemlig fremstillet med to forskellige lag beton. Det nedereste lag i flisen er af en grov beton, som giver flisen styrke og robusthed. Det øverste lag er langt finere, hvilket giver MarbleLine flisen en tæt og fin overflade, som også kan betrædes med bare tæer. Det særlige marmor-look, som er karakteristisk for MarbleLine, er et nuancemiks mellem to farver. Dette miks giver en spændende og dynamisk belægning, som bestemt ikke er kedelig at kigge på. Farven New York grå henleder tankerne på en smyk og dyr marmor, mens den Arizona brune farver får en til at tænke på sandets dansen i en ørken. MarbleLine er en ny flise hos esy-stone, som giver et spændende alternativ til de flere traditionelle løsninger med fx grå belægningssten.

Anvendelsesmuligheder

MarbleLine flisen kan anvendes til flere forskellige formål, bl.a. terrasser, gangarealer og veje med let trafik. Med de to tykkelser på 6 og 8 cm, har du mulighed for selv at vælge den tykkelse, som passer bedst til dit projet. Da flisen er fremstillet med en kombination af to farver, vil flisen kunne passe godt sammen med mange typer huse i forskellige farver. 

En flise af høj kvalitet

Alle vores fliser fra easy-stone er kontrolleret af BVK, også kaldt Betonvarekontrollen. Dette betyder, at udover vores egen kontrol og sikring af kvalitet, bliver vores fliser også kontrolleret af en uafhængig 3. parts overvågning. Det er din sikring for altid at få en flise i høj kvalitet, når du handler hos os. MarbleLine flisen er ingen undtagelse. 

 

Farver:

New York grå

New York grå

Arizona brun

Arizona brun

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up