Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Fliser

Går du med tankerne om at give din have eller andre udearealer et nyt liv? Så kan du komme meget langt ved at anlægge nye fliser. Hos easy-stone forhandler vi fliser  til udendørsbrug i mange forskellige varianter, farver og størrelser. Det er op til den personlige smag, hvilken type flise, man ønsker. I vores sortiment kan du blandt andet vælge de flotte soldaterfliser, som både kan bruges til gangstier og til selve terrassen.

Fliser kan være med til at give din gamle terrasse et helt nyt look, og forandre uderummet til gavn for dig og din familie. Hos Easy-stone er det vores ønske, at levere drømmefliserne til jeres projekt. Vi prioriterer derfor at have et stort og bredt udvalg af fliser i flere farver, former og tykkelser. Under vores kategori ”Fliser,” finder du vores velkendte betonfliser i farverne grå og sort / antracit. Fliserne er populære hos danskere, fordi de er simple og tidsløse i udtrykket. Disse fliser findes også i et aflangt format for et smukt minimalistisk udtryk. Alle vores fliser over 30x30 cm er fremstillet med et ekstra lag beton i overfladen, der giver et fint og eksartet udtryk på den færdige terrasse eller indkørsel.

Fliser til terrassen eller indkørslen

Foruden de kendte betonfliser, er vi naturligvis også leveringsdygtige på fliser baseret på tidens krav til stil og tendens. De nyeste fliser vi kan præsentere hos Easy-stone er Marbleline, som findes i to eksklusive farver: New York grå og Arizona brun. Den grå flise har et marmorlignende look, som giver et flot samlet udtryk hen over belægningen.

En anden nyhed indenfor fliser, er Trendline – en smuk betonflise med granitlook. Er du mest til det naturlige granit-look, men ønsker betonens robusthed, ville Trendline være et oplagt valg. Den sort-flammede flise tager nemlig udgangspunkt i netop denne stærke kombination.

Skal du i stedet anlægge en ny havesti kan du anvende trædefliser og gangfliser til dette projekt. Du kan med fordel anlægge fliserne med et mellemrum, der naturligt passer til din gangart. Som trædefliser anbefaler vi vores Soldaterfliser, der bl.a. findes i et smukt aflangt format i 45x90 cm. Se også udvalget af Bordurfliser, der også findes i et format, der kan anvendes som gangfliser.

Du kan også bruge kvadratiske fliser til din nye havesti. Leg selv med mønstret, som fx kan udgøres af kvadratiske fliser, der lægges side om side med et lille mellemrum – eller hvor den ene flise skubbes en lille smule længere frem, så fliserne udgør et zig-zag mønster.

Fugeafstanden er vigtig

Alle vores fliser leveres med fugeknaster, men vær opmærksom på at disse ikke kan bruges til at bestemme afstanden mellem fliserne. Det er vigtigt, at der ikke er betonkontakt mellem belægningssten eller fliser, og fugeafstanden skal derfor være 2 – 5 mm. Se også vores vejleding om Fugeafstand, inden du lægger dine nye fliser.

Det rigtige fugesand

For at opretholde fugeafstanden og give de bedst mulige vilkår for din nye belægning, er det vigtigt, at du bruger en sand, der er beregnet som fugesand mellem de nye fliser. Hvis du i stedet anvender strandsand, som regnvand kan sive igennem, risikerer du, at hjørnerne med tiden vil knække på fliserne, og at de vil ligge skævt. Du kan få mere vejledning og gode råd om vedligeholdelse af din nye flisebelægning på vores side Tips & Gode råd.

Levering af dine nye fliser

Når du har fundet dine nye fliser eller trædefliser og bestilt dem gennem hjemmesiden her, gør vi klar til at levere dine produkter. Fliserne bliver pakket på paller og fragtes ud til dig i lastbil med kran. Under bestillingen har du mulighed for at angive, hvor du gerne vil have fliserne placeret (fx i indkørslen, ved kantstenen eller et helt andet sted), så de ikke står i vejen for dig indtil anlægningen af fliserne går i gang.

Lægning af fliser, trædefliser eller gangfliser

Om du har valgt at en anlægsgartner skal lægge dine nye fliser, eller du selv er fiks på fingrene, er der en række ting, der er vigtige at huske. Alle vores produkter er fremstillet i beton, som er et naturmateriale. Der kan derfor være små farveforskelle. Du kan dog nemt minimere disse forskelle ved at tage fliser fra forskellige paller, når terrassen anlægges. Husk også, at det er vigtigt at bundopbygningen er udført korrekt, for at slutresultatet bliver flot. Se mere under vores vejledninger eller kontakt os, hvis du er i tvivl. Ved levering af dine nye produkter følger og en folder, der beskriver hvad du skal være opmærksom på.

keyboard_arrow_up