Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Fliser 

Fliser er i løbet af de senere år blevet utrolige populære på danske terrasser. Fliser har et større areal end belægningssten, og kan være med til at give et mere stilrent og minimalistisk udtryk til belægningen. Hos os finder du et stort udvalg i både farver og størrelser, så du kan finde de helt rigtige fliser til lige dit projekt. Fliser har endvidere den fordel, at der er mindre vedligeholdelse end ved belægningssten. Fliser har på grund af deres større overfladeareal et mindre fugeareal, når man ser på den samlede belægning. I fugerne kan der med tiden sætte sig frø, og planter kan gro uforstyrret, hvis fugerne ikke vedligeholdes. 

Fliser i modulmål

Skal du anlægge en terrasse med et stort areal, ser det godt ud med større fliser, ligesom mindre fliser er mere passende til et lille areal. Fliserne leveres i modulerne 30, 40 og 50. Den største traditionelle flise fås således i målene 50 x 50 cm. Ønsker du en endnu større flise, kan vi tilbyde de stilsikre Soldaterfliser, der fåes helt op til målene 90 x 90 cm. Fliserne kan, ved store størrelser eller for at skåne anlægsmanden, lægges med en vakuumløfter. Denne skal have et luftflow på 50 - 60 m3 pr. time.
Indenfor hvert modul finder du både kvadratiske fliser, men det er naturligvis også muligt, at bestille fliserne i forholdet 1:2.

Anvendelsesmuligheder

Fliserne kan anvendes til bl.a. terrasser og indkørsler, men også mange andre formål er oplagte. Med flisernes forholdsvis store areal, kan du også anvende den enkelte flise som en trædeflise i en snoet havesti. Fliserne kan desuden kombineres med andre stentyper som fx. vores Brosten af beton i formatet 10x10x6 cm. Det er også muligt at få forskellige tykkelser, så du kan finde en flise, som passer til den mængde belastning, som terrassen eller indkørslen skal holde til. 

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up