Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Forside - Kontakt - FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får stilt. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 9629 3000.

Hvad koster pallerne som mine havefliser bliver leveret på?

Når du køber belægningssten, havefliser, platesten eller sten til en havemur leveres de altid på paller. Der betales et depositum på 160,00 kr pr. palle, som betales når ordren afgives. Hvis du ønsker at retunere pallerne, krediteres kr. 100,00 for paller i hel stand, da vi har beregnet et håndteringsgebyr på 60,00 kr pr. palle. Vi har kun mulighed for at tage "vores egne" paller retur.

Hvor kan jeg returnere paller?

Du kan returerede pallerne til 

 

Easystone A/S 
Drejervej 22
7451 Sunds 

Easystone A/S
Beredskabsvej 12
2640 Hedehusene

Ønsker du at indlevere pallerne til en af vores andre afdelinger, kan dette aftales med en medarbejder på tlf. 9629 3000. Vi kan også hente pallerne for dig. I så fald beregnes et gebyr på 850,00 kr til fragtmanden.

Hvornår bliver min ordre leveret, og hvor?

Når vi modtager din ordre, behandler vi den naturligvis så hurtigt som muligt, og der kan normalt påregnes en leveringstid på 5 hverdage. Varerne kan en sjælden gang være i restordre, og er det tilfældet, kontakter vi dig på den oplyste mail ved ordreafgivelse. easy-stone er berettiget til at aflæsse varerne på din leveringsadressen, også selvom du ikke er tilstede. Kan fragtmanden ikke foretage en forsvarlig aflæsning på leveringsadressen, tager vi leverancen med retur og din ordre kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale. 

keyboard_arrow_up