Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Flexblokke

Flexblokken er en murblok, som er kendt for dens rustikke udseende på begge sider af stenen. Dens udformning og låsesystem gør den velegnet til mindre støttemure eller fritstående mure.

Flexblokkens anvendelsesmuligheder

Flexblokke fra easy-stone er perfekt til opbygning af mindre støttemure, men kan også anvendes til mure, so skal stå alene. Flexblokkene er specielt udviklet til kurvede havemure. Muren er nem at montere med det medfølgende montageklodser.

Opsætning af Flexblokken

Flexblokke fra easy-stone opsættes på et stabilt og godt underlag, som består af komprimeret stabilgrus, som er gravet ned til frostfri dybde. Herefter skal der opbygges et vandret og stabilt fundament af beton. Fundamentet skal have målene 20 x 50 cm (30 x 60 ved 20 grader.) Fundamentet skal ligge under jorden og altså slutte 3-5 cm under terræn. Inden at betonen størkner, sættes det nederste lag af Flexblokkene, og presses ned i betonen, så de er fuldstændig understøttet.

Montageklodser

Skifterne stables med to montageklodser for hver blok i lige murforløb og én montageklods i kurvede murforløb. Anvendes montageklods med indrykning, opnås en murhældning på ca. 40, eller ca. 7 cm pr. meter. Hældningen kan øges ved at kippe bundskiftet, hvilket dog vanskeliggør regelmæssigt forbandt i kurvede murforløb. Ved lodrette ender kan den sporede blok skæres til to halve.

Flexblokke som fritstående mur

Ved fritstående mur kan de øverste skifter med fordel limes med en frostfast betonklæber. Ved større højder eller stort jordtryk anbefales det, at der foretages en beregning af stabiliteten af muren og evt. forankring. Blokkene skal altid opsættes på modulmål med en fugebredde på 2-5 mm.

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up