Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

SF-Havemursten

SF-Havemursten er specielt udviklet til at give stabile støttemure. Stenens udformning bevirker, at det er forholdsvis let at indbygge stenen og få en æstetisk flot støttemur.

SF-Havemursten er særdeles velegnet til at håndtere niveauforskydninger, der forskyder sig op til 2 meter afhængig af murens hældning. Men du kan også bruge SF-Havemursten til at omkredse havebede, træer eller andet. SF-havemurstenen har et granitlignende look med den rustikke og rå overflade. Hos easy-stone finder du havemursten i gyldenbrun eller grå.

Beplantning på muren

SF-Havemursten kan bruges til at opbygge både åbne og lukkede støttemure. Den åbne støttemur konstrueres ved at lave et mellemrum i muren, svarende til en halv sten. Dette mellemrum giver mulighed for at du kan beplante muren og selv tilpasse dennes udseende.

Opstilling af muren

Når du anvender SF-Havemursten til en støttemur, bør stenene opstilles med hældning. Ved 2-3 skifter kan det dog lade sig gøre at lave muren lodret, men ved større højder, er der altså nødt til at være en hældning på muren. Som standard vælges en hældning på 10 grader, hvor overfladen er vandret. Men hvor det er nødvendigt kan der anvendes en hældning på op til 20 grader.

Du kan få meget mere hjælp til opbygning af støttemure, konstruktion og hældning på vores hjælpeside under vejledninger.

Farver:

Grå

Grå

Gyldenbrun

Gyldenbrun

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up