Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Bondesten

Bondesten er med det klassiske format og dæmpede farver et sikkert valg til en terrasse, som skal holde i mange år. Den lille grå belægningssten kan med det harmoniske udtryk på naturligvis forene nyt og gammelt byggeri. Bondestenen har affasede kanter, hvilket giver en smuk afrunding på stenens kanter. Hos os fører vi Bondestenen i både grå, gråmix og sort / antracit, så du har mulighed for at kunne kombinere præcis, som du ønsker. Den sorte variant kan også bruges til at "ramme" terrasse smukt ind. Ligeledes finder du også Bondesten kantblokke, så der kan laves en flot afslutning, som holder i længden.

Bondestenens anvendelse 

Bondestenen kan eksempelvis benyttes til terraser, gangstier, indkørsler og andre steder, hvor der kun forekommer let trafik. Normalstenen fås med en tykkelse på 5 cm, og kantblokken med 14 cm. Vælger du belægningssten til dit næste projekt, er du sikret en alsidig og robust sten. Belægningssten er typisk mindre i bredde og længde end fliser, men til gengæld er de tykkere, hvorfor de er bedre rustet til at blive udsat for tryk. Belægningssten måler fra 6 x 6 cm op til ca. 30 x 30 cm. De findes i mange formater med hver deres særkende og med tilbehør af specialsten. Ofte er udvalget af farver og farvemix større for belægningssten end det er for fliser. Til de fleste private formål er en tykkelse på 5-6 cm for belægningssten passende. Belægningssten kan desuden kombineres i flere formater og indbyder til cirkelkonstruktioner. Bondestenen er ligesom alle vores andre belægningssten lige så alsidig og anvendelig til mange forskellige formål.

Lægning af Bondesten

Når du skal anlægge din nye terrasse, gangsti, indkørsel eller anden form for belægning, er det afgørende, at underlaget er korrekt udført. Husk at downloade vores vejledning for lægning af betonsten og -fliser. Du kan også finde mere hjælp og vejledning på vores sider om gode råd

Farver:

Grå

Grå

Gråmix

Gråmix

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

Har du husket at købe?

Fugesand

Fugesand er et specielt udviklet fugeprodukt, beregnet på at give stabile og stærke fuger i belægningen.

Pris: 59,95 DKK

Se mere

keyboard_arrow_up