Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Billige belægningssten - leveret indenfor 5 dage

Drømmer du om at få anlagt en ny indkørsel, en ny terrasse eller et lækkert havebed? Så er der mange gode grunde til at anvende belægningssten fra easy-stone til formålet. Belægningssten er nemmere at håndtere og nemmere selv at anlægge. Der er utallige muligheder med belægningssten, et stort farveudvalg og stor mulighed for at kombinere med andre sten for en dynamisk flot belægning.

Herregårdssten

Herregårdssten er en tromlet belægningssten der giver et udpræget rustikt udseende, samtidig med at herregårdsstenen beholder det traditionelle rektangulære look. Her finder du dine billige herregårdssten og en pris på herregårdssten.

Bondesten

Bondesten belægningssten i grå er en klassiker inden for belægningssten. Bondestenen giver med sin runde affasning et smukt helhedsindtryk. Her finder du priser på bondesten i grå. 

 

Nybrosten

Nybrosten belægningssten og fliser er fremstillet med prægning på kant og sider, som sammen med den let hvælvede overflade gør Nybrosten til en anderledes og spændende rustik belægningssten.

SF-Klostersten

SF-Klosterstenen er en simpel og tidsløs belægningssten, der i dag ses i mange danske haver. Stenen er meget alsidig og kan anvendes til stort set alle typer belægning. SF-Klosterstenen har pæne, rene linjer og affasede kanter, som giver et smukt udtrykt i den samlede belægning.

Hollændersten

Hollænderstenen er en solid belægningsten, der aldrig går af mode. Hollænderstenen har med de affasede kanter et enkelt udtryk, som både kan bruges til den lille terrasse eller indkørselen. 

Betonbrosten

Betonbrostenen er en lille rubust belægningssten, der med en tykkelse på 6-8 cm kan klare et enormt tryk. Brostenene bruges ofte i kombination med fliser, og kan dermed være med til at bryde det ensartede grå look. 

Belægningssten online

Belægningssten er en lille, men yderst robust sten, der er særdeles alsidig, hvilket gør den populær i udearealerne i de danske hjem. Her finder du bl.a. de klassiske, traditionelle sten som Herregårdstenen og Hollænderstenen, som i dag er nogle af de mest anvendte belægningssten herhjemme. Er du imidlertid til en lidt mindre belægningssten, findes også Classico eller vores Brosten af beton. Belægningssten har den fordel, at de typisk kommer i flere farver end fliser. Med belægningssten har du altså mere frihed til at få opfyldt lige de tanker, du har om dit kommende projekt.

Tænk på formålet når du vælger belægningssten

Der er rigtig mange muligheder, når du skal finde nye belægningssten til terrassen, indkørslen, havegangen eller et andet projekt. Mange af vores belægningssten fås i to tykkelser, så du har mulighed for at vælge den, som passer til mængden af belastning, som belægningen skal udsættes for. Skal du anlægge indkørsel, kan du med fordel vælge en belægningssten med en tykkelse på 7 cm. 

Et stabilt underlag er vigtigt

For at undgå, at belægningen med belægningssten får kørespor, at der samler sig vand eller at belægningen med tiden bliver ujævn, er det vigtigt at have et stabilt underlag, inden du lægger belægningsstenen. Få vejledning og hjælp til dit projekt under Tips og gode råd. Ligeledes er det også vigtigt at bruge de rigtige tilbehørsprodukter, som giver de optimale vilkår for dit projekt. Køber du for over 75 m2 belægningssten eller fliser, får du otte poser fugesand med. Vores fugesand har en tæt og stærk struktur, som modsat strandsand sørger for at holde fugerne tætte. En fyldt fuge er også med til at holde din belægning fri for ukrudt, da frøene har sværere ved at sætte sig og forblive mellem stenene.

keyboard_arrow_up