Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Belægningssten

Drømmer du om at få anlagt en ny indkørsel, en ny terrasse eller et lækkert havebed? Så er der mange gode grunde til at anvende belægningssten fra easy-stone til formålet. Belægningssten er nemmere at håndtere og nemmere selv at anlægge. Der er utallige muligheder med belægningssten, et stort farveudvalg og stor mulighed for at kombinere med andre sten for en dynamisk flot belægning.

Herregårdssten

Herregårdssten er en tromlet belægningssten der giver et udpræget rustikt udseende, samtidig med at herregårdsstenen beholder det traditionelle rektangulære look. Her finder du dine billige herregårdssten og en pris på herregårdssten.

Bondesten

Bondesten belægningssten i grå er en klassiker inden for belægningssten. Bondestenen giver med sin runde affasning et smukt helhedsindtryk. Her finder du priser på bondesten i grå. 

 

Nybrosten

Nybrosten belægningssten og fliser er fremstillet med prægning på kant og sider, som sammen med den let hvælvede overflade gør Nybrosten til en anderledes og spændende rustik belægningssten.

Modulserien

Modulserien er en solid belægningsten, der aldrig går af mode. Modulserien har med de affasede kanter et enkelt udtryk, som både kan bruges til den lille terrasse eller indkørselen. 

Betonbrosten

Betonbrostenen er en lille rubust belægningssten, der med en tykkelse på 6-8 cm kan klare et enormt tryk. Brostenene bruges ofte i kombination med fliser, og kan dermed være med til at bryde det ensartede grå look. 

SF-Klostersten

SF-Klosterstenen er en simpel og tidsløs belægningssten, der i dag ses i mange danske haver. Stenen er meget alsidig og kan anvendes til stort set alle typer belægning. SF-Klosterstenen har pæne, rene linjer og affasede kanter, som giver et smukt udtrykt i den samlede belægning.

Belægningssten til terrasse eller indkørsel

Belægningssten fra Easy-stone giver dig et godt fundament til at anlægge en ny belægning, hvad enten det er en gangsti rundt langs husmuren, en ny terrasse eller en ny indkørsel, du ønsker dig. Belægningssten differentierer sig primært fra fliser, fordi de er mindre i længde- og breddemål. Den klassiske størrelse for en belægningssten er 14 x 21 cm, som du f.eks. kan opleve, hvis du bestiller Herregårdsten eller Bondesten. Formatet på en almindelig belægningssten gør, at den er nem at håndtere og løfte selv, hvilket kan være fristende, hvis du har planer om selv at anlægge din nye belægning.  Som tommelfingerregel siger man, at belægningsprodukter hvor længde og bredde er under 30 cm betegnes som belægningssten.

Hvilken tykkelse skal du vælge?

Afhængigt af om du er på jagt efter belægningssten til din nye terrasse eller indkørsel, skal du være opmærksom på tykkelsen. Vælg belægningssten i en tykkelse på 5,5 cm, hvis du skal have ny terrasse, hvorpå der kun vil være gående trafik. Skal du derimod anvende belægningssten til indkørslen anbefaler vi, du bestiller i en tykkelse på 7 cm. Belægningssten i denne tykkelse er velegnet, hvis der på belægningen vil være trafik fra personbiler.

Lægning af belægningssten

Med belægningssten fra Easy-stone har du mulighed for at opbygge en bæredygtig og solid belægning. Begge egenskaber er dog forudsat, at bundopbygningen er korrekt opført. Vi anbefaler, at du læser vores vejledning for korrekt lægning af belægningssten. Her kan du finde svar på, hvordan bundopbygningen skal opbygges med stabilt grus, afretningssand og fugesand.  Når først du har styr på konstruktionen og lægning af stenene, er forudsætningerne i top for en solid belægning, der ligger stabilt og jævnt mange år fremadrettet. Betonbelægninger er bæredygtige, fordi de har en lang levetid. Det er ikke unormalt, at en terrasse eller indkørsel kan holde i 50 år, hvis bundopbygningen er udført korrekt.  

Belægningssten i flere serier

Med belægningssten i flere serier har du rig mulighed for at præge belægningen, så den matcher husets stil og dine ønsker. Drømmer du om en rustik belægning, så er den velkendte Herregårdssten med tromlede kanter det helt rigtige valg. Belægningsstenen er danskernes ubetingede favorit og ses på terrasser og indkørsler over hele landet. Ønsker du Herregårdssten til din nye belægning, kan du desuden vælge mellem fem farvevarianter, som giver dig mulighed for at få den farvenuance, du er på udkig efter. En flot pendant til Herregårdssten er Bondesten, der som kantafslutning har en flot afrundet fas. En tredje mulighed for en flot belægningssten er Hollændersten. Belægningsstenen er oplagt, hvis du er inspireret af moderne sildebensmønstre, der de seneste år har været tendens i indendørs belægning. Med Hollændersten kan du trække mønsteret med udenfor. Hollændersten er en belægningssten i en smallere format, end det normalt ses, hvilket fremhæver de stilsikre sildeben og er nemme selv at håndtere pga. den lave vægt.

Belægningssten giver mulighed for en personlighed belægning

Skal din belægning være et spil af varme farvenuancer? Så er vores belægningssten i mixfarver måske lige noget for dig. Med en belægning i mixfarver som gråmix, gyldenmix, rødmix eller Paris opnår du et dynamisk farvespil. Mixfarverne er en mulighed, hvis du vælger Herregårdssten til din nye terrasse eller indkørsel. 

Belægningssten med hurtig levering

Hos Easy-stone lever vi af at levere belægningssten til danskerne. Med næsten 10 års erfaring, er vi et godt valg, hvis du skal finde billige belægningssten eller fliser til terrassen, indkørslen eller måske en havesti. Vi har været i gang siden 2010, og bestræber os på, at du skal få det bedste resultat, når du har handlet med os. Derfor sender vi otte poser gratis fugesand med din ordre, hvis du køber over 75 kvm. Ved lægning af belægningssten og fliser, er det nemlig vigtigt, at anvende en god fugesand for at opnå en stærk belægning.

Efter du har bestilt her på webshoppen, går der max. 5 hverdage, før vi har leveret din nye belægning ude foran dit hus eller på en placering, som du bestemmer. Du kan altid ringe til os, hvis du enten vil høre mulighederne for at få leveret før, eller hvis vi skal levere dine belægningssten på et senere tidspunkt. Husk, at du også altid kan kontakte os, hvis du generelt har spørgsmål til valget af belægningssten, gerne vil have hjælp til at udregne, hvor mange sten du skal bruge - eller noget helt andet. Vi er her for dig. Se vores telefontider her.

Belægningssten leveres på paller, som vi tager et depositum for. Men du får størstedelen af beløbet retur, når du afleverer pallerne igen. Vi tager et mindre administrationsgebyr for at håndtere pallerne. Du kan læse mere om returnering af paller under vores salgs- og leveringsbetingelser.

Belægningssten er adskilt fra fliser ved størrelsen, og belægningssten dækker derfor over alle sten i størrelsen på op til 30 x 30 cm. Hos os finder du et stort udvalg af belægningssten lige fra den rustikke Herregårdssten til Bondestenen, der har fine kanter med fas. Hvis dit valg falder på belægningssten, får du også et stort udvalg af farver, som giver dig mulighed for at få lige præcis det udtryk, du ønsker. Belægningssten findes i tykkelsen 5,5 og 7 cm, som kan anvendes til henholdsvis terrasser, hvor belastningen begrænser sig til gående trafik, og indkørsler til almindelig trafik fra personbiler.

keyboard_arrow_up