Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Tips og gode råd

Rengøring af fliser


Birgitte fra Herning spørger, om der er hjælp at hente mod de nu snavsede og kedelige fliser, som familien fik lagt for 8 år siden.
Det er der heldigvis.

 

Læs vores råd

 

Fugeafstand


Henning fra Middelfart spørger hvad fugeafstanden mellem fliser skal være, og hvad formålet egentligt er med disse. Læs vores svar hertil, og find vores vejledning til hvordan du selv lægger fliser med fugeafstand.


Læs vores råd

Kalkudfældninger


En af vores kunder spørger til hvide plamager på stenenes overflade, som er kommet efter en lang periode med regn. Kalkudfældninger er en naturlig del af hærdeprocessen, men der er alligevel hjælp at hente.

 

Læs vores råd

Undgå kørespor


Vores kunder Lene og Carsten vil gerne sikre sig, at der ikke kommer kørespor foran garageporten inden de anlægger deres nye belægningssten. Læs hvad du skal gøre, for at undgå trælse kørespor.

 

Læs vores råd

Stabilt underlag


Den vigtigste del af at anlægge en ny terasse eller indkørsel er et godt underlag. Læs vores grundige vejledning i hvilke lag, der skal være under fliserne, hvordan du lægger dem og hvilken tykkelse, de skal have. 

 

Læs vores råd

Huskeliste og generelle råd


Her har vi samlet en komplet liste, du kan bruge som tjekliste, når du skal i gang med dit belægningsprojekt. Vi har også samlet en oversigt over det vigtigste værktøj, der kræves.

 

Læs vores råd

Vejledninger

Her finder du komplette vejledninger indenfor de mest gængse emner indefor belægning. Vejledningerne kan downloades og printes ud.

keyboard_arrow_up