Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Støttemur

Er dit næste projekt at få bygget en støttemur? Så er vores udvalg af SF-Havemursten og Flexblokke relevant for dig. Flexblokkene er rustikke på begge sider, og velegnede til opbygning af både mindre støttemure og fritstående mure. Der medfølger specielle plastklodser, som anvendes til monteringen og giver en god låsevirkning. 

SF-Havemursten er specielt udviklet til at give stabile støttemure og er velegnede ved terrænforskydninger på op mod 2 meter, afhængigt af hvor meget hældning der ønskes på muren. Du kan også bestille forskellige specialsten, som gør det muligt at lave pæne hjørner og afslutninger på havemuren. 

Easyblokke

Easyblokken gør det nemmere selv at montere og opsætte en havemur, da blokken har en indbyget låsevirkning. Easyblokken har et flot rusikt look, og med mulighed for en æstetisk smuk afslutning med Easyblok dæksten. 

Herregårds Maxiblokke

Ved anvendelse af Herregårds Maxiblokke er det muligt at udføre trapper, havemure, lave plantekummer mv., med fokus på de detaljer som giver et smukt og fuldendt resultat. 

keyboard_arrow_up