Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Støttemur

Er dit næste projekt at få bygget en støttemur? Så er vores udvalg blokke til opbygning af støttemure relevant for dig.

Easyblokke er støttemursblokke med en rustik forside, som giver din færdige støttemur et flot udseende. Easyblokke er nemme at anvende til opbygning af en støttemur, da blokkene har en indbygget låsevirkning. Muren afsluttes flot med seriens dæksten.

Easystones alternativ til Easyblokke er de velkente Herregårds Maxiblokke. Har du allerede Herregårdsten på din terrasse, er det nærliggende at vælge denne variant til din støttemur, da Maxiblokken fremstilles med samme rustikke og slåede kanter som Herregårdstenen. Vælg Herregårds Maxiblokke i den velkendte grå eller sort/antracit for en mørkere støttemur. Ønsker du i stedet et flot dynamisk spil i muren, anbefaler vi at vælge blokkene i en gråmix.

Easyblokke

Easyblokken gør det nemmere selv at montere og opsætte en havemur, da blokken har en indbyget låsevirkning. Easyblokken har et flot rusikt look, og med mulighed for en æstetisk smuk afslutning med Easyblok dæksten. 

Herregårds Maxiblokke

Ved anvendelse af Herregårds Maxiblokke er det muligt at udføre trapper, havemure, lave plantekummer mv., med fokus på de detaljer som giver et smukt og fuldendt resultat. 

keyboard_arrow_up