Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Hvem er vi?

Easy-stone er din partner når det kommer til belægningsprojekter. Vi fører et spændende program af moderne og eksklusive belægningsprodukter i høj kvalitet. Ligeledes sælger vi kvalitetstilbehør til haven og indkørslen såsom fuge- og afretningssand - Så behøver du kun handle ét sted.

Vi tilbyder derudover:

Nem og personlig kontakt

Kom nemt i kontakt med os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål til dit projekt, om end det endnu er ideer, spørgsmål til din ordre eller hjælp til vedligeholdelse. Ring til os mandag-torsdag 8-15 og fredag 8 -14 på tlf. 9629 3000.

Vejledninger lige til at printe ud

Der kan være mange ting at tænke på, når du skal i gang med ny terrasse, indkørsel eller havebed. På vores hjælpe-side kan du finde grundige vejledninger, som du velkommen til at printe ud - Så har du dem lige ved hånden, når du har brug for dem.

Hurtig levering

Vi kan levere indenfor fem hverdage på din adresse, og bestiller du for over 6000,- gør vi det gratis. Vi har ti afdelinger fordelt over hele Danmark, som gør, at der altid er en afdeling nær dig.

 

Vores mission

 

- Er at levere belægningssten til at opfylde dit belægningsprojekt. Vi vil være din partner hele vejen igennem, lige fra vejledning og rådgivning, bestilling og levering, til vedligeholdelse af dit færdige projekt. Du kan finde det hele hos os, og vores mål er at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt.

Kontakt os

Easy-Stone A/S

Lysholt Allé 4, 7430 Ikast

Tlf. 96 29 30 00 (Mandag-torsdag fra kl. 8-15 og fredag fra 8-14)

Mail: info@easy-stone.dk

 

keyboard_arrow_up