Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Tilbehør

Når du skal anlægge belægningssten eller fliser, er det vigtigt, at lagene under belægningen er lagt korrekt. Ellers kan stenene skride ud, hjørnerne kan blive ødelagt eller kørespor kan forekomme. Tilbehørsartiklerne er derfor vigtige ledsagere, så du kan nyde din terrasse i mange år. Herunder finder du bl.a. stabilt grus og afretningssand, som lægges under belægningen. Det er specielt vigtigt, at afslutte med en rigitg fugesand, der, modsat strandsand, har en låsevirkning. Fugesandet fylder desuden fugerne ud og sørger for at vægten fordeles på hele belægningen. 

Fugesand, afretningssand og stabilt grus

Billigt fugesand til dine fliser og afretningssand til at lave en god bund. 

Rompox, hårdfuge

Rompox Easy er en hårdfuge, der efter endt hærdning modvirker ukrudt fra at vokse op mellem fugerne. Rompox Easy er derfor den optimale løsning til dig, der ønsker at slippe for at luge udkrudt mellem belægningens fuger. Belægningsmørtlen er nem at arbejde med og klar til brug.

Stolpebæringer

Stolpebæringer til når du skal bygge carport, udestue, hundegård, hegn eller lignende. De er alle 80 cm i højden, hvilket betyder sætning i frostfri dybde.

keyboard_arrow_up