Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får stilt. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 9629 3000.

Hvornår bliver min ordre leveret, og hvor?

Når vi modtager din ordre, behandler vi den naturligvis så hurtigt som muligt, og der kan normalt påregnes en leveringstid på 5 hverdage. Varerne kan en sjælden gang være i restordre, og er det tilfældet, kontakter vi dig på den oplyste mail ved ordreafgivelse. easy-stone er berettiget til at aflæsse varerne på din leveringsadresse, også selvom du ikke er tilstede. Kan fragtmanden ikke foretage en forsvarlig aflæsning på leveringsadressen, tager vi leverancen med retur og din ordre kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale. 

Hvad koster pallerne som mine havefliser bliver leveret på?

Når du køber belægningssten, havefliser, plantesten eller sten til en havemur, leveres de altid på paller. Der betales et depositum på 160,00 kr pr. palle, som betales når ordren afgives. Hvis du ønsker at returnere pallerne, krediteres kr. 100,00 for paller i hel stand, da vi har beregnet et håndteringsgebyr på 60,00 kr pr. palle. Vi har kun mulighed for at tage "vores egne" paller retur.

Hvor kan jeg returnere paller?

Du kan retunere pallerne til nedenstående easy-stone afdelinger.
Er der ingen af dem, som ligger tæt på dig, så kontakt os, og vi kan finde et andet indleveringssted. Vi har et samarbejde med vores leverandør og kan tilbyde 10 indleveringssteder fordelt over hele Danmark.

Sunds

Easystone A/S 
Drejervej 22
7451 Sunds 

Hedehusene

Easystone A/S
Beredskabsvej 12
2640 Hedehusene

keyboard_arrow_up