Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Fliser, trædefliser og gangfliser

Går du med tankerne om at give din have eller andre udearealer et nyt liv? Så kan du komme meget langt ved at anlægge nye fliser. Hos easy-stone forhandler vi fliser  til udendørsbrug i mange forskellige varianter, farver og størrelser. Det er op til den personlige smag, hvilken type flise, man ønsker. I vores sortiment kan du blandt andet vælge de flotte soldaterfliser, som både kan bruges til gangstier og til selve terrassen.

Fliser

Fliser og havefliser som leveres i modulerne 30, 40 og 50. Fliserne kan anvendes til bl.a. terrasser og indkørsler. Fliser som også kan kombineres med andre stentyper som fx. betonbrosten i formatet 10x10x6 cm.

Sort "Plus"

Med Sort "Plus" flisen fås et ekstra sort og sofistikeret udtryk. Flisen er fra fabrikken født med en stærk overflade, som minimerer kalkudfældninger og er særlig smudsafvisende. Flisen kan anvendes til utallige områder, bl.a. som indgangsparti eller terrasse.

MarbleLine

MarbleLine er en tørstøbt flise med et trendy marmor-look. Flisen findes i de to farver New York grå og Arizona brun, der med hver deres særpræg giver karakter til både belægning og hus som helhed. MarbleLine laves i målene 50x50 med to forskellige tykkelser.

Soldaterfliser i Grå

Soldaterflisen er en smuk gangflise. Flisen er god til at markere ganglinier og til indramning af arealer med andre flisetyper, men kan også bruges til terrasser og indkørsler. Soldaterfliser tåler almindelig trafik.

Bordurfliser

Bordurfliserne giver med sit unikke udtryk associationer til gamle kvadrer af granit. Flisen har med målene 30 x 90 cm en forholdsvis stor flade, som i kombination med flisens tykkelse på 10 cm giver en robust flise. Bordurflisen er særlig velegnet til gangarealer og andre markeringer.

SoftLine

SoftLine er, ulig vore andre fliser, en vådstøbt flise. Dette betyder at overfladen tæt og glat, og at flisen er "blød" at røre ved eller gå på. SoftLine er meget elegant og har et særdeles eksklusivt look.

TrendLine

TrendLine er en overfladebehandlet flise, som er perfekt til det danske vejr. Flisen har et smuk rustikt look som granit, men betonens hårde styrke. TrendLine kommer i farven "sort flammet."

 

 

Skiferpræg fliser

Fliser med skiferpræg giver mindelser om kløvet naturskifer, og tilføjer med lysets indvirkning en fin effekt, og en ekstra dimension til flisebelægningen.

Kvadrat

Kvadrat-flisen er til dig, der ønsker mulighed for at lave et smukt farvesammenspil. Her er der frit råderum til at kombinere de kvadratiske fliser med bånd, og dermed skabe et mønster der matcher dine specikke ønsker om udtryk. 

Sekskantede fliser

Den sekskantede flise udfordrer den klassiske firkantede med sin organiske, bløde form. Flisen egner sig specielt godt til gangstier og terasser, og fåes i den klassiske grå farve, der passer smuke til naturrige rammer. 

keyboard_arrow_up