Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Herregårdssten i grå, gråmix, sort / antracit, rødmix, paris og gyldenmix

Herregårdsstenen er en af de absolut mest populære typer af belægningssten. En Herregårdssten er en tromlet belægningssten, der giver et udpræget rustikt udseende, men som samtidig stadig holder det traditionelle rektangulære look. Herregårdssten kan anvendes til et hav af formål - eksempelvis som underlag til indkørslen eller terrassen qua den store robusthed. Herregårdssten er ikke kun yderst praktiske og nemme at anlægge - de er samtidig flotte at se på. Valgmulighederne inden for belægningssten er mange, og hos easy-stone kan du finde lige netop den sten, der passer til dig. Vi tilbyder Herregårdssten i forskellige farvenuancer - lige fra de traditionelle og stilsikre grå sten til de varmere nuancer som gyldenmix og Paris. Vælger du gyldenmix eller gråmix får du sten i forskellige nuancer, som giver et mere dynamisk look.
Herregårdssten er typisk 14x21 cm, men hos easy-stone kan du også finde halve Herregårdssten på 14x10,5 cm samt de kvadratiske på 28x28 cm.

Herregårdsstenens anvendelsesmuligheder

Hos os finder du som nævnt et bredt udvalg i farver og farvemix. Men med Herregårdsstenen kommer også et stort antal lægningsmønstre. Normalstenen kan eksempelvis lægges i mønstrene vinkelforbandt, blokforbandt og halvforbandt. Hos os kan du også finde den kvadratiske Herregårdssten, hvilket i kombination med normalstenen øger lægningsmønstrene betydeligt. Set i dette perspektiv er Herregårdsstenen ikke bare en traditionel belægningssten, og også innovation og fuld af muligheder. Få inspiration i det store billedgalleri, og se hvilket lægningsmønster, du er til.

Nem at arbejde med 

Skal du selv anlægge jeres nye udeprojekt, er Herregårdssten særdeles nem at arbejde med. Til terrassen eller gangstien i haven, som kun bliver belastet med let trafik, anbefaler vi en tykkelse på 5,5 cm. Gælder det en indkørsel med let trafik af personbiler, kan du med fordel anvende Herregårdsstenen med en tykkelse på 7 cm. Du kan altid finde hjælp og gode råd til dit belægningsprojekt på vores hjælpesider. Vær speciel opmærksom på, at du får lavet et rigtigt underlag, som er afgørelsen for belægningens levetid og vedligeholdelse.

Farver:

Grå

Grå

Gråmix

Gråmix

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Gyldenmix

Gyldenmix

Paris

Paris

Brochurer:

Produkter

Har du husket at købe?

Fugesand

Fugesand er et specielt udviklet fugeprodukt, beregnet på at give stabile og stærke fuger i belægningen.

Pris: 59,95 DKK

Se mere

keyboard_arrow_up