Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Modulserien

Modulserien er en solid belægningsten, der aldrig går af mode. Modulserien har med de affasede kanter et enkelt udtryk, som både kan bruges til den lille terrasse eller indkørslen. Modulserien hører til gruppen af de traditionelle grå belægningssten, som på grund af deres klassiske udtryk i dag stadig er nogle af de mest anvendte belægningssten. Modulserien har veldokumenterede egenskaber som belægningssten og er en hårdfør alsidig sten. Læg også mærke til de to kantblokke, der giver mulighed for en æstetisk flot afslutning ved belægningens kanter. Kanblokkene har skrå kanter, modsat mange andre traditionelle kantblokke, hvor tykkelsen "blot" er fordoblet.

Anvendelsesmuligheder

Modulserien har utallige anvendelsesmuligheder, og kan bruges til stortset alt i det private øjemed. Stenen kan eksempelvis anvendes til terrasser, indkørsler, gangstier i haven eller som kant til større bede. Vælger du belægningssten til dit næste projekt, er du sikret en alsidig og robust sten. Belægningssten er typisk mindre i bredde og længde end fliser, men til gengæld er de tykkere, hvorfor de er bedre rustet til at blive udsat for tryk. Belægningssten måler fra 6 x 6 cm op til ca. 30 x 30 cm. De findes i mange formater med hver deres særkende og med tilbehør af specialsten. Ofte er udvalget af farver og farvemix større for belægningssten end det er for fliser. Til de fleste private formål er en tykkelse på 5-6 cm for belægningssten passende. Belægningssten kan desuden kombineres i flere formater og indbyder til cirkelkonstruktioner. Modulserien er ligesom alle vores andre belægningssten anvendelig til mange forskellige formål.

Kombinér med andre belægningssten

Modulserien findes i grå og sort og som nævnt med to forskellige slags kantsten. Dog er der også mulighed for at sammensætte Modulserien med andre af vores belægningssten. Ønsker du eksempelvis at bryde det ensartede grå udtryk kan du mikse Modulserien med de sorte Brosten. Husk, at du også altid kan finde råd og hjælp til dit udeprojekt på vores hjælpesider.

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

Har du husket at købe?

Fugesand

Fugesand er et specielt udviklet fugeprodukt, beregnet på at give stabile og stærke fuger i belægningen.

Pris: 59,95 DKK

Se mere

keyboard_arrow_up