Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Nybrosten

Nybrostenen er et meget populært valg til enten indkørsel eller terrasse. Stenen er en klassisk belægningssten, som er fremstillet med prægning på kant og sider. Sammen med den let hvælvede overflade gør det Nybrosten til et anderledes og rustikt valg, når der skal anlægges nyt underlag til udearealerne. Med Nybrosten får du både et gennemført og samtidigt tidløst look.

Mulighed for individuel tilpasning

Hos easy-stone finder du Nybrosten i henholdsvis grå, sort og gråmix. Ønsker du en ensartet overflade, giver sorte eller grå Nybrosten det bedste resultat, men hvis du gerne vil have lidt mere liv og dynamik, så er gråmix et rigtig godt valg. Her kan du lægge stenene, så de danner et særligt mønster. Vi forhandler Nybrosten i den traditionelle størrelse 14,5 x 21,5 cm, men du finder dem også i halv længde, så målene i stedet hedder 14,5 x 10,8 cm.

Nybrostenens anvendelse 

Nybrostenen kan anvendes til utallige formål, men bruges dog fortrinsvist til terrasser, indkørsler, gangarealer, parkeringspladser og lignende arealer, hvor vægten af trafikken ikke overstiger en almindelig personbil. Normalstenen fås med en tykkelse på 6 cm. Vælger du belægningssten til dit næste projekt, er du sikret en alsidig og robust sten. Belægningssten er typisk mindre i bredde og længde end fliser, men til gengæld er de tykkere, hvorfor de er bedre rustet til at blive udsat for tryk. Belægningssten måler fra 6 x 6 cm op til ca. 30 x 30 cm. De findes i mange formater med hver deres særkende og med tilbehør af specialsten. Ofte er udvalget af farver og farvemix større for belægningssten end det er for fliser. Til de fleste private formål er en tykkelse på 5-6 cm for belægningssten passende. Belægningssten kan desuden kombineres i flere formater og indbyder til cirkelkonstruktioner. Nybrosten er ligesom alle vores andre belægningssten lige så alsidig og anvendelig til mange forskellige formål.

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

Har du husket at købe?

Fugesand

Fugesand er et specielt udviklet fugeprodukt, beregnet på at give stabile og stærke fuger i belægningen.

Pris: 59,95 DKK

Se mere

keyboard_arrow_up