Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

SF Klostersten

SF Klostersten er en simpel og tidsløs belægningssten, der i dag ses i mange danske haver. Stenen er meget alsidig og kan anvendes til stort set alle typer belægning. SF Klostersten har pæne, rene linjer og affasede kanter, som giver et smukt udtryk i den samlede belægning. Stenens udseende gør, at den både klæder nyt og gammelt byggeri. Den smalle SF Klostersten i formatet 7x21 cm er ikke kun en smuk variant, men kan også være med til retningsangive og dermed skabe dynamik på belægningen. 

SF Klosterstenens anvendelsesmuligheder

Belægningsstenen kan anvendes til terrasser, indkørsler, gårdhaver og andet, da den med en tykkelse på 7 cm giver kan klare et tryk svarede til en personbil. Kantstenen fåes med dobbelt tykkelse, da den skal fungere som robust stopklods, som forhindrer, at belægningen skrider ud. Læs også i vores vejledning for lægning af betonsten og  -fliser, hvorfor kantblokke ikke bare er en flot afslutning ved belægningens kanter, men også en praktisk fordel. Du kan vælge SF Klostersten i den traditionelle grå, eller den lidt mørkere sorte farve. 

Altid høj kvalitet

Alle belægningssten og fliser fra easy-stone er tredjepartsovervåget af Betonvarekontrollen, BVK. Det betyder, at du altid er sikret en høj kvalitet af belægningssten. Desuden kontrollerer vi også løbende selv vores produkter. SF Klosterstenen er herudover CE-mærket og fremstillet i henhold til DS/EN 1338. 

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

Har du husket at købe?

Fugesand

Fugesand er et specielt udviklet fugeprodukt, beregnet på at give stabile og stærke fuger i belægningen.

Pris: 59,95 DKK

Se mere

keyboard_arrow_up