Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Bordurfliser

Bordurfliserne giver med sit unikke udtryk associationer til gamle kvadrer af granit. Flisens kanter er affasede, hvilket giver Bordurflisen et svellelignende udtryk. Flisen har med målene 30 x 90 cm en forholdsvis stor flade, som i kombination med flisens tykkelse på 10 cm giver en robust flise. Dog findes flisen også hos easy-stone i målene 30 x 60 cm og 30 x 120 cm. Der er naturligvis også mulighed for at vælge en mere traditionel udgave, og vi tilbyder derfor også den kvadratiske variant af Bordurflisen i målene 30 x 30 cm. Udvalget i målene giver mulighed for at sammensætte fliserne, og stadig opnå et ensartet og tidløst udtryk. Eksempelvis kan de aflange Bordurfliser anvendes til en gangsti, som leder op til en terrasse med kvadratiske Bordurfliser.
Bordurflisen er en flise til dig, som søger en smuk aflang flise, som kan være med til at være retningsgivende og skabe dynamik i en gansti. Bordurflisen er derfor særlig velegnet til gangarealer og andre markeringer. Her er der også mulighed for at tilpasse flisen til dit ønskede udtryk. Bordurflisen kan fx lægges med større mellemrum end den almindelige fugebredde. Hvis Bordurfliserne lægges med en skridtlængde mellemrum,  kan der dermed opnås en gangsti, som "blender" ind i græsarealet og den omkringliggende natur.

Om fliser

Fliser kan lægges i et helt enkelt, klassisk mønster i "blokforbandet," hjørne mod hjørne eller kombineres i flere formater og mønstre. Skal du anlægge ny terasse er det vigtigt, at overveje størrelsen af flisen, i forhold til hvor stor en terasse du vil anlægge. Er terassen lille, ville mindre fliser være at foretrække. Omvendt kan store fliser til en større terasse give et flot og roligt udtryk. Bordurfliserne kan anvendes til terrasser, havestier, gangstier, indgangspartier eller indkørsler. Eksempelvis kan flisen i målene 30 x 120 cm også anvendes som kant til et havebed. 

Husk, at du altid kan finde vejledning om opbygning af et stabilt underlag, som er en vigtig del af at anlægge en ny belægning.

Farver:

Grå

Grå

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up