Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Skiferpræg fliser

Skiferpræg fliser er havefliser med en smuk ru overflade. Fliser med skiferpræg giver mindelser om kløvet naturskifer, og tilføjer med lysets indvirkning en fin effekt, og en ekstra dimension til flisebelægningen. Man kan næsten snydes til at tro, at betonfliserne er af granit, men fliserne er ligesom resten af vores sortiment hos easy-stone fremstillet i beton. 
Fliserne fås bl.a. i det klassiske mål 30 x 30 cm i sort. Herudover tilbyder vi også Skiferpræg fliserne i målene 30 x 60 cm, i farverne grå og sort / antracit. Alle fliserne er med en tykkelse på 6 cm.

Om fliser

Fliser kan lægges i et helt enkelt, klassisk mønster i "blokforbandet," hjørne mod hjørne eller kombineres i flere formater og mønstre. Skal du anlægge ny terasse er det vigtigt, at overveje størrelsen af flisen, i forhold til hvor stor en terasse, du vil anlægge. Er terassen lille, ville mindre fliser være at foretrække. Omvendt kan store fliser til en større terasse give et flot og roligt udtryk. Fliser er som tommelfingerregel større end belægningssten, hvilket betyder, at antallet af fuger på en given terasse bliver mindre. Med færre fuger kommer der mindre ukrudt, og derfor kan en terasse med fliser være nemmere at holde.

Skiferpræg flisens anvendelse

Skiferpræg fliserne kan anvendes til terrassen, indkørslen, ganstier eller indgangspartier. Med en tykkelse på 6 cm kan Skiferpræg flisen holde til en belastning, som svarer til en almindelig personbil. Skiferpræg flisen fås hos easy-stone i målene 30 x 30 cm i sort samt i 30 x 60 cm i både grå og sort. Disse mål giver mulighed for at kombinere fliserne i forskellige lægningsmønstre. Skiferpræg fliserne er flotte at anlægge på en solterrasse, hvor solens stråler og lys er med til at fremhæve Skiferpræg flisens rustikke overflade. Flisens overflade er med til at skabe en livlig terrasse med en god effekt.   

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up