Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

SoftLine Fliser

SoftLine er, ulig vores andre fliser, en vådstøbt flise. Denne støbeteknik giver en helt unik overflade på flisen. SoftLines overflade er tæt og glat, og flisen er "blød" at røre ved eller gå på. Selv på bare tæer er SoftLine flisen behagelig at betræde. SoftLine er en meget elegant flise, og har med den tætte og flotte overflade et særdeles eksklusivt look. Flisen fås i farven lys sand, som giver en flot kombination sammen med de fleste facader. 

Anvendelsesmuligheder

Hos easy-stone tilbyder vi SoftLine i de to størrelser 40 x 60 cm og 60 x 60 cm. Begge mål er med en tykkelse på 4 cm. Vi anbefaler derfor at bruge SoftLine som belægning til terrasser, gangstier, gårdhaver, indgangspartier eller atriumgårde. Søger du imidlertid en flise til brug på en indkørsel eller et lignende areal, som bliver belastet af let trafik, vil vi anbefale en flise med en tykkelse på 6 cm eller større. Se fx de flotte Soldaterfliser, som bl.a. kan anvendes til indkørsler.
SoftLine flisen findes også som trappetrin med en tykkelse på 18 cm. Med SoftLine trappetrin har du mulighed for at lave en opgang til et terrasseareal, trappe til et indgangsparti eller lignende uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Der er således mulighed for at skabe et ens udtryk i samme overflade for belægning og trappe. 

Læggemønstre

Da SoftLine både fås som kvadratiske fliser i 60 x 60 cm og aflange fliser i 40 x 60 cm, giver det et stort antal variationsmuligheder for læggemønstre. SoftLine kan eksempelvis lægges i et almindeligt blokforbandt, hjørne mod hjørne med 60 x 60 fliser. Rundt i kanten på belægningen kan lægges et såkaldt bordt med 40 x 60 fliser. SoftLine kan desuden kombineres med et væld af andre fliser for en personlig og anderledes belægning.

Lys sand

Lys sand

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up