Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Sort "Plus" 

Med Sort "Plus" flisen fås et ekstra sort og sofistikeret udtryk. Flisen er fra fabrikken født med en stærk overflade, som minimerer kalkudfældninger og er særlig smudsafvisende. Her er altså tale om en særdeles eksklusiv flise, som hen over en hel belægning giver et smukt samlet udtryk. Den specialcoatede overflade betyder, at flisen holder sit særpræg og flotte æstetiske look i mange år. Rengøring er også en let sag med Sort "Plus" flisen, da flisens overflade er glat og snavs og smuds derved har svært ved at sætte sig. Flisen fås med mål med udgangspunkt i 30 cm, dvs. at vi hos easy-stone tilbyder de tre forskellige mål 30 x 30 cm, 30 x 60 cm og 60 x 60 cm. 

Anvendelsesmuligheder

Flisen kan anvendes til utallige områder, bl.a. som indgangsparti eller terrasse. Vi anbefaler dog ikke at anvende Sort "Plus" til en indkørsel. Flisen er flot at lægge som gangsti rundt om dit hus. Det sofistikerede sorte udtryk understregner overgangen fra belægning til hus tydeligt, og står i kontrast til husets farve. 

Om fliser

Fliser kan lægges i et helt enkelt, klassisk mønster i "blokforbandet," hjørne mod hjørne eller kombineres i flere formater og mønstre. Skal du anlægge ny terasse er det vigtigt, at overveje størrelsen af flisen, i forhold til hvor stor en terasse du vil anlægge. Er terassen lille, ville mindre fliser være at foretrække. Omvendt kan store fliser til en større terasse give et flot og roligt udtryk. Fliser er som nævnt større end belægningssten, hvilket også betyder, at antallet af fuger på en given terasse bliver mindre. Med færre fuger kommer der mindre ukrudt, og derfor kan en terasse med fliser være nemmere at holde.

Der kan i enkelte tilfælde forekomme længere leveringstid ved Sort "Plus" flisen. Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up