Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

TrendLine

TrendLine er en ny og anderledes betonflise. TrendLine giver en enestående mulighed for at kombinere granittens overfladelook og betonens robuste styrke. Flisen har nemlig et smukt rustikt look som granit, men betonens hårde styrke. TrendLine er en overfladebehandlet flise med en ekstra slidstærk overflade. TrendLine kommer i farven "sort flammet," som giver associationer til mørk granit.  

TrendLine er i 2-Lagsbeton

TrendLine flisen er fremstillet i 2-Lagsbeton, hvilket sikrer dig en flise af høj kvalitet. Det nederste lag beton, er en grov beton, som giver flisen robusthed og styrke. Dernæst tilføjes et finere lag beton, som giver en flot og tæt overflade. Det øverste lag beton sikrer desuden også en overflade, som er snavs- og smudsafvisende - perfekt til det danske vejr. Overfladebehandlingen stammer fra fabrikken, så flisens æstetiske levetid forlænges. Flisen giver indtryk af granitfliser, men er i virkeligheden en stræk betonflise, som besidder alle betonens gode egenskaber. 
TrendLine findes i de kvadratiske mål 40,5 x 40,5 cm samt 60,5 x 60,5 cm. Udover dette tilbyder vi hos easy-stone også TrendLine i målene 40,5 x 60,5 cm samt 40,5 x 80,5 cm. De mange mål giver mulighed for at kombinere kvadratiske og aflange fliserne i flere forskellige mønstre. 

Anvendelsesmuligheder

TrendLine er med en tykkelse på 4 cm perfekt som belægning på en ny terrasse, men kan også anvendes til havestier, gangstier eller gårdhaver. Skal du anlægge ny terasse er det vigtigt, at overveje størrelsen af flisen, i forhold til hvor stor en terasse, du vil anlægge. Er terassen lille, ville mindre fliser være at foretrække. Omvendt kan store fliser til en større terasse give et flot og roligt udtryk. Fliser har sædvanligvis et større areal end belægningssten, hvilket betyder, at antallet af fuger på en terasse med fliser bliver mindre. Med færre fuger kommer der mindre ukrudt, og derfor kan en terasse med fliser være nemmere at holde. Se gerne vores råd om vedligeholdelse af betonbelægninger. 

Farver:

Sort flammet

Sort flammet

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up