Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Plantekummer

Plantekummerne er støbt i beton og er vedligeholdelsesfrie. Den rå beton fremhæver beplantningen i kummen, og kan være med til at skabe en hyggelig sydlandsstemning uden et større arbejde forbundet med vedligehold.

Plantekummernes anvendelsesmuligheder

Plantekummerne i rå beton forhandles i farverne grå og stor, og kan anvendes i haver eller parkanlæg med smukke beplantninger. Har du en større terrasse, kan plantekummerne også anvendes til at opdele terrassen ved at placere flere kummer med flotte planter sammen. En simpel terrasse kan dermed hurtigt få nyt liv, og du kan skabe små oaser og hyggekroge. Plantekummerne er således også et godt alternativ, hvis du gerne vil undgå havearbejde og vedligeholdelse af bede og buske i haven, men samtidig vil have sommerplanter og mulighed for præge haven med blomster. De robuste plantekummer kan stå udenfor hele året og kan f.eks. også placeres på hver side af hoveddøren for en indbydende entré. Flere fylder også plantekummerne med sand og anvender kummerne som askebægere. 
Plantekummerne fra Easy-stone kan også placeres indendørs og bruges til at bringe mere liv i større rum. 

Plantekummerne er ordreproduceret, hvilket betyder, at der kan forekomme længere leveringstid end de fem hverdage, vi normalt tilbyder.

Mål og specifikationer

Plantekummerne har målene 40 x 40 x 40 cm, og hver plantekummer vejer ca. 75 kg. Hos easy-stone finder du dem både i en firkantet og rund model.

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Produkter

keyboard_arrow_up