Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Plantesten Type 8

Plantestenen Type 8 grå giver med sin enkle udformning mulighed for mange forskellige opbygningsmåder i såvel lige som kurvede linier. Plantestenene kan også bruges enkeltvis som almindelige plantekummer.

Plantestenens mange anvendelsesmuligheder

Plantesten Type 8 er en plantensten, der er nem at arbejde med og selv håndtere. Skal du opbygge en støttemur, anbefaler vi dog, at du er opmærksom på de forhold, der gør sig gældende ved sådan et projekt. Du kan finde mere hjælp i vores brochure om "Opbygning af støttemure".  Plansten Type 8 kan naturligvis bruges til meget mere end en støttemur. Du kan eksempelvis også placere stenene langs din indkørsel, og tilplante hullerne med muldjord og friske blomster eller grønne planter. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du vil tilpasse plantestenen.

Plantestenen ses også anvendt som havesøljer, andre opbygninger i haven, eller som nævnt, som enkeltstående plantekummer.

Plantestenens skrå hjørner

Alle hjørnerne på planestenen er skåret således, at du nemt kan opbygge både 45 grader og 90 graders vinkler med Plantesten Type 8. Her er der altså ikke behov for skære stenen over og dele den.  Derfor er plantestenen også velegnet til at skabe organiske bløde buer, der i modsætning til mange andre løsninger af havemure eller niveauhåndteringer, kan give et naturligt udtryk.

Formater

Plantestenen kommer med en længde på 50 cm og en bredde på 25 cm. Selve stenen er 15 cm høj. Vi forhandler hos easy-stone stenen i to farver: grå og sort. De to farver giver også mulighed for at kombinere og evt. lave mønstre i havemuren. Stenen er fremstillet med riller eller lodrette ”spor,” og vejer ca. 20 kg pr. platensten.

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up