Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Easyblokke

Easyblokken gør det nemmere selv at montere og opsætte en havemur, da blokken har en indbyget låsevirkning. Easyblokken har et flot rusikt look, og med mulighed for en æstetisk smuk afslutning med Easyblok afdækningssten.

Easyblokkens fordele

Easyblokke er, som navnet også antyder, nemme at opbygge til en smuk støttemur eller en almindelige fritstående havemur. Selve Easyblok-stenen er med en indbygget låsetap, som betyder, at efter den første række er sat, kan du blot stable stenene. Når alle stenene er sat og du når til den øverste, kan vi tilbyde Easyblok afdækningssten, så du får en flot jævn overflade.

Easyblokkens låsesystem gør den hurtig og nem at sætte, samtidig med at der opnås en sikker og stabil løsning.

Opbyg nem støttemur

Du kan opbygge lodrette støttemure i optil 4 stens højde med jordtryk og vandret terræn. Denne løsning er ideel, hvis du har et bed eller en græsplæne ovenfor muren. Er der behov for at opbygge en højere mur, skal der første foretages forankring eller bagstøbning. Alternativt, kan du også etablere en hældning på muren, hvilket simpelt kan gøres ved at vippe den nederste række blokke.

Få mere at vide om støtteblokke

Ved større støttemure, er det vigtigt først at sætte sig ind i de forhold, jordtryk og vinkler, der gør sig gældende i lige netop dit tilfælde. Du kan finde mere information og viden om hvordan du opbygger en støttemur i vores vejledning ”Opbygning af støttemur.”

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up