Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Betonbrosten 

Betonbrostenen er en lille rubust belægningssten, der med en tykkelse på 6-8 cm kan klare et enormt tryk. Du kender nok bedst Betonbrostenen fra de offentlige fortove over hele Danmark. Her indgår Brostenene i mønsteret mellem fortovsstenene. Men stenen kan naturligvis også bruges i private sammenhænge. Betonbrostenene ses ofte i kombination med fliser, og kan dermed være med til at bryde det ensartede grå look. Hos easy-stone er vores Betonbrosten fremstillet af beton, hvilket gør stenene yderst hårdføre og holdbare. Stenen kan fås både i sort / antracit og grå, så du kan skabe netop det udtryk, du ønsker. Betonbrostenen er smukke er kombinere med vores almindelige grå havefliser, men kan også sammensættes med andre belægningssten. Kun fantasien sætter grænser, for hvordan Brostenene kan indgå i netop dit projekt. 

Betonbrostenens anvendelse

Betonbrostenen kan eksempelvis benyttes til terraser, gangstier, indkørsler og andre steder, hvor der kun forekommer let trafik. Stenen måler 10 x 10 cm, og fås som nævnt i to forskellige tykkelser: 6 og 8 cm. Vælger du belægningssten til dit næste projekt, er du sikret en alsidig og robust sten. Belægningssten er typisk mindre i bredde og længde end fliser, men til gengæld er de tykkere, hvorfor de er bedre rustet til at blive udsat for tryk. Belægningssten måler fra 6 x 6 cm op til ca. 30 x 30 cm. De findes i mange formater med hver deres særkende og med tilbehør af specialsten. Ofte er udvalget af farver og farvemix større for belægningssten end det er for fliser. Til de fleste private formål er en tykkelse på 5-6 cm for belægningssten passende. Belægningssten kan desuden kombineres i flere formater og indbyder til cirkelkonstruktioner. Brostenen er ligesom alle vores andre belægningssten lige så alsidig og anvendelig til mange forskellige formål. 

Lignende produkter

Er du vild med kombinationen af fliser og betonbrosten, hvor du også selv har mulighed for at tilpasse mønsteret og farvesammensætningen? Hos easy-stone tilbyder vi også de flotte Kvadrat fliser, hvor du foruden en kopsten kan kombinere de kvadratiske fliser med et såkaldt bånd. 

Farver:

Grå

Grå

Sort / Antracit

Sort / Antracit

Brochurer:

Produkter

Har du husket at købe?

Fugesand

Fugesand er et specielt udviklet fugeprodukt, beregnet på at give stabile og stærke fuger i belægningen.

Pris: 59,95 DKK

Se mere

keyboard_arrow_up