Hurtig levering

Leveres indenfor 5 hverdage

Gratis levering

Ved ordre over 6000,00 DKK

96 29 30 00

info@easy-stone.dk

Sekskantede fliser

Sekskantede fliser udfordrer den klassiske firkantede flise med sin organiske, bløde form. Flisen egner sig specielt godt til gangstier og terasser, og fåes i den klassiske grå farve, der passer til naturrige rammer. Flisen er en meget hårdfør belægning, der er tiltænkt let trafik. 

De sekskantende fliser vejer hver ca. 14 kg og måler 32 x 32 cm. Flisen fås med en tykkelse på 5 cm. 

Fugeafstand

Når den sekskantede flise skal anlægges, er det vigtigt at lægge fliserne med den korrekte fugeafstand, som er 2 - 5 mm. Der må ikke være betonkontakt mellem de to fliser. Sker dette, kan man risiskere at kanterne beskades i toppen og bunden af fliserne. Dette er også gældende ved de sekskantende fliser. 

Det er desuden vigtigt, at der bruges det rigtige fugemateriale, når de sekskantede fliser anlægges. Dette er for, at fugerne kan overføre kræfter mellem fliserne. Der kan eksempelvis ikke anvendes strandsand som fugemateriale mellem fliserne. Korrekt fugesand indeholder fugegrus bestående af sten på 0-4 mm samt 5-10 % finstof. Denne blanding fugesand sikrer optimale vilkår for fugerne og dermed også belægningen. Du kan finde den certificerede fugesand i easy-stones webshop. 

Fremstilling af sekskantede fliser

De sekskantede fliser er danskproducerede betonfliser af førsteklassesbeton. Betonen kontrolleres med jævne mellemrum af Betonvarekontrollen, som tager prøver af betonen og sikrer, at den opfylder en høj kvalitet. Beton består af en række naturmaterialer heriblandt cement og små sten. Betonfliser som de sekskantede fliser er særligt robuste grundet bentons stærke egenskaber. 

Da beton er et naturmateriale, kan der også forekomme kalkudfældninger på fliserne. Disse er en naturlig del af betonens hærdeproces. De fleste hvide plamager forsvinder af sig selv med tiden, men der er også hjælp at hente for at fremskynde processen. Du kan læse mere om kalkudfældninger under vores hjælpesider.

Brochurer:

Produkter

keyboard_arrow_up